Aktualności

HOSPICJUM

05/06/2012

Po Święcie Golonki...

W folklorystycznym otoczeniu Wolontariusze Fundacji Kromka Chleba propagowali ideę budowy hospicjum Via Spei

Na piątym Święcie Golonki Podkarpackiej w Pilznie atrakcji nie brakowało: występy zespołów ludowych, degustacje regionalnych potraw, konkursy dla dzieci, oraz oczywiście – jedzenie golonki na czas.
W tym roku organizatorzy umożliwili Fundacji Kromka Chleba przygotowanie stoiska, na którym rozdawane były ulotki dotyczące budowanego hospicjum Via Spei. Można także było zakupić cegiełki na ten ważny cel. Każda z zakupionych cegiełek wzięła udział w losowaniu nagrody-niespodzianki – biletów na Drugi Koncert Nadziei. Szczęśliwcami, których wylosowaliśmy byli: Pani Maria i Pan Henryk. 
Cieszy fakt, iż udało się w pewnym stopniu rozpowszechnić ideę budowy hospicjum wśród mieszkańców sąsiedniego województwa oraz wszystkich gości Święta Golonki.
Składamy serdeczne podziękowania dla firmy TAURUS za umożliwienie otwarcia stoiska na terenie Rancho Taurus, oraz Restauracji-Hotelowi BRISTOL  za pomoc w przygotowaniu stoiska.
Zapraszamy do galerii zdjęć.

Używamy plików cookie. Więcej

Zmiany w Polityce Prywatności


Zgodnie z wymogami prawnymi nałożonymi przez Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE, w niniejszym Serwisie obowiązuje nowa Polityka prywatności, w której znajdują się wszystkie informacje dotyczące zbierania, przetwarzania i ochrony danych osobowych użytkowników tego Serwisu.

Przypominamy ponadto, że dla prawidłowego działania serwisu używamy informacji zapisanych w plikach cookies. W ustawieniach przeglądarki internetowej można zmienić ustawienia dotyczące plików cookies.

Jeśli nie wyrażasz zgody na wykorzystywanie cookies w niniejszym Serwisie, prosimy o zmianę ustawień w przeglądarce lub opuszczenie Serwisu.

Polityka prywatności
Wspieraj nas